A gyorséttermek előnyei, hátrányai

Harap6

Harap6

GYORSÉTTERMEK HÁTRÁNYAI

2017. április 28. - Harap6
  • Nincs házhozszállítás.

  • Nem igazán egészséges, az ételek tele vannak tartósítóval és ízfokozóval.

  • Függőséget tud okozni.

  •  A gyorsétterem-láncok az általuk használt húsok egy részét más kontinensekről szerzik be, ezáltal a szárnyasok egy hónapot töltenek lefagyasztva egy hajó fedélzetén.

  • Az ár- érték arány nem passzol. Az adag kicsi, a kalóriaérték pedig magas, akárcsak az ár, amit elkérnek egy-egy adag ételért.

  • Sokszor tele vannak az éttermek, ezért nem lehet helyet foglalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://harap6.blog.hu/api/trackback/id/tr6612464615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komment Solya 2017.05.06. 14:07:11

Nagyon egyet értek! Viszont még annyit hozzá tennék, hogy csak egy ideig okoznak telítettségérzést és utána ugyanúgy éhes lesz az ember!! felháborító!!

Boros Kitti 2017.05.07. 22:15:46

bár lenne házhoz szállítás :( bár egészségtelen, de finom és olcsó, és két sajburesz legalább kell hogy érezze az ember, hogy evett

Kürtös Bea 2017.05.08. 10:03:46

Ajánlom mindenkinek a Supersize me című filmet, nagyon tanulságos!!! Velünk megnézették még általános iskolában, és mit ne mondjak... Jó ideig nem volt kedvem utána gyorsétterembe menni. De ami a legrosszabb az egészben, hogy manapság már ismét megszerettem ezeket az ételeket. Jól működnek az ízfokozók, na.

Nusi97 2017.05.23. 11:26:32

Teljesen egyetertek! En nagyon ritkan eszek ilyen helyeken, mert utana konkretan rosszul leszek tole, szerintem a magas zsir tartalma es tartosito szerektol, amivel telerakjak.
süti beállítások módosítása